Joan Vinuesa i Iolanda López

Cartell Recital de poesia i instruments_03El pròxim 26 de maig del 2019 a les 12:30 al Fossat del Mercat Dominical de Sant Antoni.
LECTURES POÈTIQUES: A càrrec de Joan Vinuesa i Iolanda López.
El diumenge 26 de maig serà un diumenge ben especial perquè farà tot just un any que el
Mercat Dominical de Sant Antoni va tornar, després d’anys de reformes, al voltant de l’edifici històric.
Per celebrar-ho, hem convidat als poetes Joan Vinuesa i Iolanda López que ja van participar diverses vegades al primer Cicle de Lectures poètiques al Dominical l’any 2017
quan encara estàvem al Mercat provisional del carrer Urgell.
Ambdós, són poetes que s’han caracteritzat per l’emoció, la creativitat i la força que transmeten a les seves performances i lectures anant més enllà de les paraules i aportant originalitat i una multi-plicitat d’elements artístics.
Joan VinuesaJoan Vinuesa Baliu (Barcelona, 1952). Poeta, pintor i cantautor. Creador i agitador cultural que ha participat i organitzat nombrosos recitals de poesia i exposicions. La seva obra inclou set llibres, tres CDs de poesia musicada, nombroses gravacions en directe de performances sonores  amb el grup “Els Polissons” i una extensa producció de pintures i dibuixos.
Iolanda foto-web-768x510Iolanda López Petit (Barcelona. 1959). Poeta, ha dedicat, també, la seva activitat a la dansa, la música, el teatre i la pintura. L’any 2016 va publicar Pols entre la por i l’amor, llibre de poemes i pintures pròpies. Amb aquests poemes va construir dos espectacles: “Poesia i Theremin: Campanes i Boires” i “Poesia Visual: Essència de Flor” on recita interactuant amb fotografies artístiques del fotògraf Jaime F. Garbí projectades a l’espai i el seu cos.