Benvinguts al Mercat Dominical de Sant Antoni

1_J_IMG_0025.jpg

Bon dia a tots. Benvinguts al Mercat Dominical de Sant Antoni. Moltes gràcies a totes les persones que van venir a la Festa d’inauguració del Mercat Dominical de Sant Antoni. Per nosaltres, era molt important participar en aquest acte inaugural, i demanar en Miqui Otero  que fos el nostre padrí, era començar la nova etapa del Mercat amb esperança i donar al Mercat Dominical de Sant Antoni aquest valor que per història i la feina cultural que fa, es mereix.

33663738_1844682745835426_4513876212799504384_n

Primer de tot agrair moltíssim al Miqui Otero, per complir el nostre desig i acceptar de venir a donar el tret de sortida al nostre Mercat.

 

joan vinuesa
Poeta Joan Vinuesa

Agrair al periodista Santiago García Tirado per presentar aquest acte i al poeta Joan Vinuesa que va col·laborar amb el Mercat en les primeres lectures poètiques que es van fer al Mercat Dominical de Sant Antoni, una iniciativa pionera que l’Associació del Mercat va promoure durant el passat any. Des d’aquí volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ho van fer possible.

santiago garcia tirado
Presentador de l’acte Santiago Garcia Tirado

I, per anar acabant, no podem oblidar a tots els paradistes i companys que ja no estan entre nosaltres. Companys ha sigut un plaer treballar amb vosaltres!

2_J_IMG_0128

Però sobretot, volem agair estar on estem ara, aquí, a casa nostra. No hagués estat possible sense vosaltres. Gràcies, pel vostre suport, per fer-nos sentir acompanyats i creure en el Mercat Dominical de Sant Antoni en la seva manera de ser i de fer. Un Mercat on conviuen moltes sinergies culturals, que el converteixen finalment en un lloc especialment màgic i entranyable.

2_J_IMG_0074.JPG

Moltes gràcies a tots!! Llarga vida al Mercat Dominical de Sant Antoni!!