MARATÓ DE TV3 – 2018

Junts ho podem tot, Sant Antoni amb LA MARATÓ DE TV3

WhatsApp Image 2018-12-07 at 15.52.28

Els comerciants del Mercat dels Encants de Sant Antoni, del Mercat de Sant Antoni de l’Alimentació, del Mercat Dominical Sant Antoni i Sant Antoni Comerç junt amb professionals sanitaris del CAP de Sant Antoni, les farmàcies d’arreu del barri, De Veí a Veí, l’ONG del barri de Sant Antonii, i l’Associació de veïns de Sant Antoni hem confeccionat un mocador amb el lema “Junts ho podem tot! Sant Antoni amb La Marató de TV3” i un vídeo amb la cançó “Bonito” que ens ha cedit Pau Donés del grup Jarabe de Palo.

WhatsApp Image 2018-12-10 at 20.23.40 (6)

Són iniciatives simbòliques i solidàries que tenen com a finalitat promoure la recaptació de fons en suport de les accions en la investigació i recerca en la lluita contra el càncer que promou La Marató.
Els comerciants, des dels seus establiments, oferiran aquest mocador al públic durant la setmana prèvia a la realització de la Marató de TV3 a canvi d’un donatiu mínim de 3€.
Podeu fer les donacions a les següents parades: 5, 11, 52, 44, 41, 71, 42 del Mercat Dominical Sant Antoni:
Junts ho podem tot! Sant Antoni amb la Marató 2018.
Moltes gràcies a totes les persones que ho han fet possible!!
De veí a veí, l’ong del barri de Sant Antoni Sant Antoni Comerç. Farmàcies del Barri de Sant Antoni. Cap de Manso del barri de Sant Antoni, Mercat Dominical de Sant Antoni Mercat dels Encants de Sant Antoni Mercat Sant Antoni  Associació de Veïns del barri de Sant Antoni, Filmaked, Xavi Morta.
Marató TVE3  Mercats de Barcelona