Fira, Variat

67a Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern

Cartell Fira Llibre 2018
Cartell Il·lustrat per Jaume Capdevila “Kap”
La Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern celebra la seva 67a edició i omplirà un cop més el Passeig de Gràcia amb grans tresors i diversitat literària. Apropant a lectors, estudiants, families, col·leccionistes i bibliòfils aquell llibre antic, exhaurit, rar o esgotat fent que durant 17 dies trobi o descobreixi aquella obra literària, col·lecció, cartell o postal que faci enriquir la seva biblioteca.
Donarà el tret de sortida l’escriptora Olga Xirinacs. El Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya ha organitzat L’exposició “Tharrats i el seu entorn (1918-2018)”  i dues xerrades per conmemorar el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra.
Diversos paradistes del Mercat Dominical de Sant Antoni participaran en la 67a Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern de Barcelona des del 21 de setembre al 7 d’octubre de 2018.
Paradistes del Mercat Dominical de Sant Antoni, participants en aquesta edició són:
La Cova del Col.leccionisme  Llibreria Carlos  Llibres de Companyia  J.J. Comics Books Factory  Llibreria Litoral  Llibre Vell  Llibreria Sánchez  Llibres i Papers Antics  Llibreria Dávila Llibreria Millà Blancomic  Manu Books  Galaxia del Libro
Durant 17 dies trobareu a tots aquests paradistes a la Fira del Llibre del Passeig de Gràcia i els diumenges com sempre al Mercat Dominical de Sant Antoni.
Us hi esperem!
Llarga vida als llibres i al col·leccionisme!
Fira organitzada pel Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s