inauguració, Variat

Festa d’inauguració del Mercat Dominical de Sant Antoni

Ja tenim aquí la festa d’inauguració!

Vine al Mercat, i gaudeix d’una experiència agradable, que et permeti fer una mica de descobridor, … de remenar, triar, descobrir i trobar peces maques, o acomplir la col·lecció inacabable que fa temps vas abandonar.

32191647_1837959046507796_4998307751663763456_n - copia

També volem convidar-vos a l’acte d’inauguració de la tornada del Mercat Dominical de Sant Antoni al seu històric emplaçament el pròxim dia 27 de Maig 2018 a les 11:00h, que tindrà lloc a la Plaça del carrer de Tamarit. No t’ho perdis, el pregó que donarà el tret de sortida a la nova etapa del Mercat anirà a càrrec de l’escriptor Miqui Otero. Seguidament, es farà una lectura poètica a càrrec del poeta Joan Vinuesa. Per presentar aquest acte tindrem al periodista Santiago Garcia Tirado. I a continuació el grup de música Coriolá.

Durant el matí, també, hi haurà diverses activitats amb motiu de la celebració de la súper cruïlla del barri de Sant Antoni. Podeu consultar FULLETO MERCAT SANT ANTONI de totes les activitats que s’organitzaran entorn dels grans espais resultants del procés de reforma i conclouran a les 14h.

Volem donar agrair moltíssim a totes les persones que hi han col·laborat i que han donat suport al Mercat Dominical del Llibre de Sant Antoni i que han fet que tot això sigui possible.

Llarga vida al Mercat Dominical de Sant Antoni!

L’ASSOCIACIÓ DEL MERCAT DOMINICAL DE SANT ANTONI

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s