#HistòriesViscudes, #SalvemDominical

Vaig ser un lector apassionat de llibres d’aventures

[…] Vaig ser un lector apassionat de llibres d’aventures. A aquest tipus de novel·les m’hi va introduir el meu pare quan jo era molt petit; anàvem al mercat de Sant Antoni i compràvem moltes de les novel·les que ell havia llegit quan era petit […]. Al mateix temps, una veïna de casa, la Maria Novell, llicenciada en Filosofia, que tenia una biblioteca molt completa d’abans de la guerra, m’anava facilitant tota mena de llibres, que llegia molt desordenadament. Alhora compartia totes aquestes lectures amb Tebeos, etc. Ho llegia tot.» Joaquín Carbó

joaquim-carbo-ficcion-adultos-va_tinima20151118_0240_5Joaquim Carbó, se’l coneix tant per la seva obra per a nois i noies com per la destinada als adults (és autor d’un centenar de títols). Ha treballat en diversos col·lectius i projectes emblemàtics de la cultura catalana. Per exemple, pertany als pioners de la revista Cavall Fort, de la qual fou un dels cofundadors (1961).

Un vídeo de  TVE3 “Una mà de Contes” molt entranyable on, ens explica com el Quim descobreix el Mercat Dominical de Sant Antoni i el naixement de la Revista Cavall Fort.

Més informació: http://www.escriptors.cat/autors/carboj/pagina.php?id_sec=505

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s